ΦΟΡΤΩΣΗ

 

Ο συνδυασμός του σχεδιασμού, των απλών έξυπνων λειτουργιών, της άριστης ποιότητας και της πρακτικότητας, είναι το μυστικό μας! Τώρα πια η κουζίνα αποκτά την λάμψη και την αίγλη που της αξίζει! Αίσθηση πολυτέλειας, άνεσης και ζεστασιάς είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που προκαλούν τα προϊόντα Morphy Richards, αφού η εξαιρετική ποιότητα μπορεί να συνυπάρχει με ένα εξαιρετικά όμορφο προϊόν σε λογική τιμή! Με την Morphy Richards τα πράγματα θα γίνουν και εύκολα και όμορφα! Με δυνατότητα πολλών επιλογών, με γούστο, ακρίβεια και λεπτομέρεια! Και όλο αυτό ξεκινά από πολύ παλιά…

Οι ηλεκτρικές συσκευές όπως τα σίδερα, οι τοστιέρες και οι εστίες ξεκίνησαν να μπαίνουν στα σπίτια του κόσμου το 1935. Ωστόσο, όλα αυτά ήταν είδη πολυτελείας για την εποχή εκείνη. Τότε λοιπόν, ήταν ο σωστός χρόνος για τον Donal Morphy και τον Charles Richards, να συνεργαστούν και να προσφέρουν καλά σχεδιασμένα ηλεκτρικά είδη που να εμπίπτουν στα πλαίσια του προϋπολογισμού της μέσης νοικοκυράς. Έτσι, στις 8 Ιουλίου 1936, έγραψαν τις νέες επιχειρήσεις τους ως μια ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρεία δεσμεύτηκε σε κυβερνητικές εργασίες. Μετά από αυτό, ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα επέκτασης σε άλλους χώρους και νέα προϊόντα. Το αποτέλεσμα αυτού, ήταν το 1950 οι συσκευές να ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες τους, με μια τέτοια περίπτωση να είναι τα σίδερα. Τα νέα μοντέλα χαρακτηρίζονταν με θεαματική λεπτομέρεια για την τότε εποχή, ξεκινώντας με την λοξοτομημένη πλάκα για το σιδέρωμα γύρω από τα κουμπιά και τον βαθμονομημένο έλεγχο θερμότητας, καθώς και πιλοτικά φώτα και άνετες λαβές. Πολύ σύντομα, είδαμε το πρώτο σίδερο με ατμό και με έλεγχο θερμότητας!

Τα χρώματα και οι συσκευές έχουν περάσει από αρκετές τάσεις και κύκλους, η Morphy Richards όμως ανέκαθεν εμφανιζόταν ως ηγέτης των τάσεων αυτών, από τα αρχικά παστέλ σίδερα, στο τολμηρό κόκκινο μοντέλο που παρουσιάστηκε στο The Ideal Home Exhibition το 1958. Συνειδητοποιώντας πια το σύγχρονο στυλ, σίδερα στο χρώμα της Τερακότα διαμόρφωναν το εύρος του προϋπολογισμού, ενώ η σειρά "Continental" ήταν διακοσμημένη στο λευκό με καφέ λαβές και πορτοκαλί κουμπιά ελέγχου. Η καινοτομία ήταν πίσω στο προσκήνιο.

Και έτσι κατά τη διάρκεια του ’90 η μια καινοτομία ακολούθησε την άλλη και τώρα το όνομά μας ήταν σε σίδερα, βραστήρες, τοστιέρες, καφετιέρες, πρέσες, και μαγειρικά σκεύη. Όλα αυτά ήταν από τα πιο προηγμένα στην αγορά. Τα παλαιότερα στυλ θεωρήθηκαν ξεπερασμένα παρόλο που οι πωλήσεις παρέμειναν ισχυρές, και νέα τολμηρά χρώματα σε βραστήρες και τοστιέρες εμφανίστηκαν για τους καταναλωτές που αναζητούσαν μια πιο παραδοσιακή και country αίσθηση στο σπίτι. Δημιουργήθηκε τόσο τεράστια ζήτηση γι' αυτά τα προϊόντα όταν η διανομή είχε διευρυνθεί στην επικρατούσα περιοχή, που η παραγωγή αγωνίστηκε να συμβαδίσει με τη ζήτηση για αρκετούς μήνες!!!

Το Νοέμβριο του 2000, μετά από έντονες βροχοπτώσεις, η περιοχή Mexborough πλημμύρισε σε βάθος δύο πόδια. Οι ηρωικές προσπάθειες όλων των εργαζομένων έδωσαν τη δυνατότητα στην επιχείρηση να λειτουργεί με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση. Στην πραγματικότητα, χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για τα κτίρια και τις υποδομές για να επιστρέψουν στο κανονικό. Τον Ιούνιο του 2007, η περιοχή πλημμύρισε και πάλι. Αυτή τη φορά το νερό ανέβηκε σε ύψος πάνω από 1,6 μέτρα. Η Morphy Richards οργανώθηκε και λειτούργησε ξανά μέσα σε μια εβδομάδα, έστω και σε προσωρινά γραφεία και αποθήκη. Το 2008 αγοράστηκε νέο κτίριο το οποίο ονομάστηκε DEPTH (ΒΑΘΟΣ) και έχει εξοπλιστεί για να καταστεί το σημείο του σχεδιασμού της τέχνης μας και οι εγκαταστάσεις δοκιμών.

Είτε πρόκειται για παρασκευή προγεύματος, προετοιμασία και παρασκευή φαγητού, σιδέρωμα, διανομή νερού ή καθάρισμα, η Morphy Richards προσφέρει μια ευρεία σειρά προιόντων που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη! Ο συνδιασμός ποιότητας και εμφάνισης σε απόλυτη αρμονία! Και με την ικανότητα να αντιμετωπίζουν κάθε δυσκολία και πρόκληση όσο μεγάλη και να είναι είμαστε σίγουροι ότι θα αναρωτηθείτε πώς μπορούσατε χωρίς αυτά!
Η σειρά παρασκευής προγεύματος της Moprhy Richards, μεταμορφώνει την κουζίνα σας, στολίζει τον χώρο σας, καταλήγωντας σε ένα ονειρικό αποτέλεσμα! Βραστήρες, καφετιέρες και τοστιέρες σε πανέμορφα χρώματα, με έξυπνες λύσεις που απλοποιούν την όλη διαδικασία, κάτι που απαιτείται σε έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής.

Στην Morphy Richards γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με ένα καλό ζεστό φλιτζάνι καφέ το πρωί και το οποίο να παρασκευάζεται με το ακριβές γούστο σας. Δίνει έναυσμα για το πρωινό σας, ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή μετά από ένα βραδινό γεύμα με φίλους. Βλέπετε, όλα έχουν να κάνουν με την λεπτομέρεια! Κάπως έτσι θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα! Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και δώστε μια κομψή chic πινελιά στο χώρο σας! Είναι το τέλειο συνοδευτικό για κάθε σύγχρονη κουζίνα σε ένα κλασικό ρετρό στυλ, ή μοντέρνο με ουδέτερο στη μόδα ματ απαλό χρώμα ή έντονο, ανάλογα με το τι σας αρέσει! Η παρασκευή πρωινού για εμας, δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι πιο «ωραία»!
Τα πανίσχυρα σίδερα μας με την απίστευτη ισχύ ατμού καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας! Τέρμα πια στον αγώνα ενάντια στις επίμονες τσακίσεις, αποφύγετε την σπατάλη του τόσο πολύτιμου σας χρόνου! Έχουν κατασκευαστεί με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας έτσι ώστε η διαδικασία του σιδερώματος να γίνεται σε εκπληκτικά γρήγορο χρόνο, χωρίς συμβιβασμούς ως προς το αποτέλεσμα! Με γρήγορο ζέσταμα και χωρίς καθόλου αναμονή, είναι έτοιμα μόλις είστε και εσείς! Με ακριβές ατμό για όπου χρειάζεται!

Και για ένα βήμα παραπέρα, για όσους απαιτούν μόνο το καλύτερο, οι σιδερόπρεσες Morphy Richards με την απόλυτη απόδοση ατμού, είναι ιδανικές για την απομάκρυνση και των πιο επίμονων τσακίσεων ακόμα και στα πιο δύσκολα και σκληρά υφάσματα και επιπλέον η μοναδική λειτουργία αυτόματου καθαρισμού παίρνει όλη την ταλαιπωρία από εσάς!
Τα προϊόντα Morphy Richards εισάγονται και διανέμονται στην αγορά της Κύπρου από το 1992, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στις διάφορες κατηγορίες προϊόντων, δίνοντας όμορφες και έξυπνες λύσεις στα νυκοκυριά.

Βασισμένοι στην πολύχρονη εμπειρία μας εγγυόμαστε ότι θα ομορφύνουν, θα βελτιστοποιήσουν και θα απλοποιήσουν την ζωή σας! Σημαντικός μας στόχος είναι να παρέχουμε σωστή εξυπηρέτηση και μετά την πώληση. Για τον λόγο αυτό οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι πάντα δίπλα στον καταναλωτή πρόθυμοι να επικοινωνήσουν με τον κάθε ένα ξεχωριστά και να βοηθήσουν σε ότι χρεάζεστε είτε πρόκειται για μια επιδιόρθωση είτε για μια απλή απορία!

X